Πριν να αρχίσει να χάσουν βάρος αλλάξτε την προσέγγισή σας

Πριν να αρχίσει να χάσουν βάρος αλλάξτε την προσέγγισή σας.

Πριν από λίγες ημέρες μεταξύ boucháním σαμπάνια drmolili κάτι με την έννοια ότι αυτό το έτος, εδώ και πολύ zhubnete. Αλλά με το νέο έτος, τα μεσάνυχτα, από τότε έχουν περάσει αρκετές ημέρες, και αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν είστε σίγουροι πως να το κάνουμε.

Θα σας ενημερώσουμε για το πώς να ξεκινήσετε.

Θα σας ενημερώσουμε για το πώς να ξεκινήσετεΣτην απώλεια βάρους είναι σημαντικό να νικήσουμε τις πρώτες εβδομάδες, όταν αλλάζεις κοινές συνήθειες, διατροφή škrtáte αγαπημένα σας πιάτα, přemáháte έμφυτη τεμπελιά, αλλά την ίδια στιγμή δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θα έχεις θα έκανε επιπλέον προσπάθεια.

Το πρώτο μέρος  συμβουλές από εκατοντάδες ότι θα είμαστε για 4 εβδομάδες, μετά την οποία, με αυτόν τον τρόπο, επιστρέφει začátkům – πώς να καθορίσει ότι είστε αρκετά κίνητρα ώστε να αλλάξει, όπως το πρώτο, ποια προϊόντα να επιλέξετε ότι αποκλείσει από τη διατροφή και το τι πρέπει να δώσουν προσοχή.

Θέλετε να είναι πιο αδύνατα, καλύτερα να φορούν ρούχα και nestydět, όταν svlékáte στο μαγιό μεταξύ των ανθρώπων. Αλλά το μυαλό σας κάθε σκέψη για απώλεια βάρους απαντά: “θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα πατατάκια και τα βράδια στον καναπέ, δεν είναι!” Μην ανησυχείτε, είναι φυσιολογικό, αυτοάμυνα, δεν είναι οι μόνοι. Το ίδιο και με αρνητικές σκέψεις, zatočíte μόνο όταν έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να χάσετε βάρος. Ξαφνικά παύει να έχει αξία και ό, τι αυτά τα πατατάκια δεν θα.

Το πιο σημαντικό για κάθε ξεκινήσετε αδυνάτισμα κίνητρο. Όπως μπορείτε να μάθετε ότι είστε αρκετά κίνητρα; Ρωτήστε τον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις: αν το Θέλω πραγματικά να χάσετε βάρος; Δεν θα με εμπόδιζε να περιορίσει τον εαυτό σας και να νικήσει την άνεση; Smířím με το γεγονός ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε δικαιολογία; Αν έχετε αμφιβολία, όπως και για την απώλεια βάρους βάλτο. Πράγματι, είναι πιθανό ότι φοβάσαι μήπως αποτύχεις, ότι θα μειώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και γίνεται όλο και πιο δύσκολο, μια άλλη προσπάθεια για αδυνάτισμα.

Η λέξη δίαιτα προκαλεί δυστυχία και την πείνα.

Nedržíte τη βραχυπρόθεσμη δίαιτα, αλλά ozΗ λέξη δίαιτα προκαλεί δυστυχία και την πείναdravujete τον τρόπο ζωής σας. Αν οι προσπάθειές σας να είναι αποτελεσματική, πρέπει να είναι αλλαγές σε συνεχή βάση. Δεν θέλετε να τελικά να επιστρέψει στις συνήθειες που přibírali.

Ένα συνηθισμένο σπίτι βάρος πουν μόνο πόσα κιλά ζυγίζετε, και με την απώλεια βάρους, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσα στο σώμα σας, των μυών και του λίπους, και πώς αυτή η σχέση αλλάζει, ή αν hubnete λίπους. Επαγγελματικά βάρους, συνήθως, výživoví σύμβουλοι ή το γυμναστήριο, για τη μέτρηση πληρώσει, αλλά αξίζει τον κόπο. Όταν θα έχετε πληροφορίες για το χαρτί, θα διαπιστώσετε ότι για να χάσουν βάρος τώρα δεν είναι αρκετή. Αλλά αν stydíte, μπορείτε να πάρετε ένα τέτοιο βάρος αγοράσει και για οικιακή χρήση, απλά εσύ γι ‘ αυτήν, σε σύγκριση με το συμβατικό připlatíte.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από υπερβολικές φιλοδοξίες. Neplánujte είστε, ότι θέλετε να επαναφέρετε το είκοσι κιλά για αρχή, μπορείτε να βάλετε λιγότερη στόχος θα πρέπει να είναι πέντε. Μόλις φτάσετε στο πρώτο γκολ, να εγκαταστήσετε άλλα. Μια τέτοια απώλεια βάρους σας θα είναι καλύτερα από ό, τι τότε, όταν ο στόχος σας θα είναι στο οπτικό πεδίο. Σε αυτό το σημείο πραγματικά θα μπορούσαν να επιδοθούν αγάπη, ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *