Διαβάστε αυτό είναι απαραίτητο, αν μπορείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα για την απώλεια βάρους.

Διαβάστε αυτό είναι απαραίτητο, αν μπορείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα για την απώλεια βάρους.

Μην προσπαθήσετε αμέσως, την πρώτη ημέρα překopat όλες τις συνήθειες, nevydrželi πρέπει καιρό. Σκεφτείτε και καταγράψτε ό, τι θέλετε, για να ξεκινήσετε. Έχετε τα αγαπημένα σας λιπαρά τρόφιμα, θα πρέπει τηγανητό τυρί; Δώσε του την επόμενη φορά χωρίς πατάτες και tatarky, ubírejte ανά μερίδα, έως ότου αποδειχθεί ότι στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία, όταν μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο μία φορά το μήνα ή δύο. Επίσης, έχει γεύση γλυκιά odvykejte σταδιακά. Θέλετε να προσθέσετε κίνηση; Οπότε, αρχικά, ξεκινήστε το περπάτημα στις σκάλες ή στην εργασία, προσθέστε κάθε εβδομάδα ένα-υψηλής ταχύτητας βόλτα για να zapotili.

Όταν το σώμα συνηθίσει, να φύγω άλλο άθλημα

Όταν το σώμα συνηθίσει, να φύγω άλλο άθλημαΑν κάποια δίαιτα υπόσχεται θαύματα, όπως φάρμακα για την απώλεια βάρους είκοσι κιλά μέσα σε ένα μήνα, είναι πολύ ύποπτο. Πιθανώς, zhubnete, επειδή η δίαιτα απαγορεύει, αλλά ο μηχανισμός υγείας, και πως μόνο πόνο για λίγο να διακόψει αμέσως θα αρχίσεις να αποκτήσει δυναμική. Δεν ακούς ούτε συμβουλές φίλες, που ορκίζονται τεχνικές που χρειάζεστε για πέμπτη ημέρα δεν τρώνε. Οποιαδήποτε δίαιτα που περιορίζει δραματικά τη διατροφή αφήνει πολύ από το επιθυμητό. http://vanzareclarou.info/

Το σώμα χρειάζεται ενέργεια, και αν την παίρνει τακτικά, δεν προσπαθεί να σώσει τα λίπη. Άδειο το σώμα κάνει τα αποθέματα, επειδή φοβούνται ότι, με τη σειρά του, καιρό δεν θα πάρει τίποτα και θα είναι για την ενέργεια διαφέρει σε μετοχές. Οι άνθρωποι που το σώμα καιρό υποφέρει από την πείνα, λένε ότι přiberou ακόμη και από το νερό. Με μια μικρή υπερβολή, έχουν δίκιο, γιατί το μεταβολισμό τους hladovkami επιβραδυνθεί, και το σώμα δημιουργεί αποθέματα. Είναι καλύτερα να τρώτε έτσι ώστε να nepřecpávali, μην τρώτε λιπαρά τρόφιμα και přeslazené τροφίμων, αλλά ούτε nehladověli.

Χάρη κανονική κατανάλωση τροφίμων, θα αισθανθείτε πιο ισχυρή και πιο ψυχολογικά ανθεκτικά, δεν θα πρέπει πραγματικά κυμαίνεται το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, προκαλώντας ευερεθιστότητα, αλλαγές της διάθεσης, η κούραση και οι κρίσεις της πείνας και την επιθυμία για γλυκά και λιπαρά τρόφιμα. Ξέρετε, έχω την εντύπωση ότι από την πείνα σχεδόν šilháte και χτυπήματα στα χέρια σου; Προφανώς, σε αυτό το σημείο δεν έχετε καμία γεύση σαλάτα, αλλά περισσότερο σαν σοκολάτα. Κανονικότητα σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πέντε φορές την ημέρα, τα διαλείμματα μεταξύ των γευμάτων

δεν είναι περισσότερες από τρεις, το πολύ τέσσερις ώρες.

δεν είναι περισσότερες από τρεις, το πολύ τέσσερις ώρεςΜπορεί να έχετε ακούσει ότι το πιο σημαντικό γεύμα είναι το πρωινό αλλά γιατί θα πρέπει να είναι πιο σημαντικό από ό, τι, ας πούμε, για το δείπνο; Έτσι, το πρωί θα πρέπει να προσθέσετε την ενέργεια, αλλά το μεσημέρι, παρά το γεγονός αυτό, καθώς και. Να θυμάστε, γιατί κάθε μέρα θα πρέπει να τρώνε πρωινό, δεκατιανό σνακ, μεσημεριανό, απογευματινό σνακ και δείπνο.

Είναι μια από αυτές τις ανούσιες συμβουλές – για φαγητό σε ύψος όχι αργότερα από περίπου ένα πέμπτο ή το έκτο, και τίποτα μην τοποθετείτε, επειδή το σώμα πρέπει το βράδυ να δοθεί στην αποθήκευση σε λίπος. Αυτό είναι ανοησία. Το σώμα το βράδυ ανακτά δυνάμεις, και για αυτό χρειάζεται ενέργεια. Όταν θα πάτε για ύπνο πεινασμένοι, ξυπνάτε το πρωί, nevyspalí, και επειδή είστε κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, περισσότερο ονειρεύεστε. Δείπνο, έτσι, δίνουν τρεις ώρες πριν τον ύπνο, φάτε ελαφριά γεύματα, παρακαλώ, ψάρι με πατάτες, επειδή, όταν το σώμα zaměstnáte την πέψη, θα είναι κακό για ύπνο. Αν συμβεί, ότι navečeříte σε επτά, αλλά πας για ύπνο πριν από τα μεσάνυχτα, πάει περίπου δέκα ακόμη το δεύτερο δείπνο, για να neuléhali με kručícím στομάχι. Μπορείτε να φάτε ένα γιαούρτι πρέπει.

Το σώμα μετά το ξύπνημα χρειάζεται dotankovat ενέργεια. Όταν nenajíte, για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν το σώμα είναι πεινασμένοι, και, ως εκ τούτου, να επιβραδύνει τη διαδικασία της καύσης και σταματά η απώλεια βάρους. Μπορεί να λέτε ότι δεν αισθάνονται πεινασμένοι – και έχεις δίκιο. Όταν το πρωί nenajíte, ξεπλύνετε το σώμα της ορμόνης του στρες, η οποία καταστέλλει το αίσθημα της πείνας. Αλλά η πείνα, και επιστρέφει το βράδυ το ίδιο όνειρο για πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα αν μπορείτε να μάθετε για πρωινό. Ξεκινήστε αργά. Από τις πρώτες ημέρες napijte το χυμό, προσθέστε σταδιακά να celozrnnou μπισκότα, και με την πάροδο του χρόνου doberete για πρωινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *